Klachten

Onderhoud

VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM NEEMT BETER WONEN MAATREGELEN OM BESMETTING MET HET CORONAVIRUS TE VOORKOMEN. VANAF 13 MAART 2020 WORDT HET KANTOOR VOOR BEZOEKERS GESLOTEN EN WERKEN MEDEWERKERS ZOVEEL MOGELIJK THUIS.

ER WORDEN MOMENTEEL GEEN REPARATIEVERZOEKEN UITGEVOERD.
ALLEEN SPOEDEISENDE REPARATIEVERZOEKEN WORDEN UITGEVOERD.

Dagelijks onderhoud, storingen en calamiteiten:
Tijdens en buiten de kantoortijden, de gehele week maar ook op feestdagen kunt u contact opnemen met onze storingsdienst 24/7 Service te Gouda op het telefoonnummer 0182-547060.

Centrale verwarming, mechanische ventilatie
Wij zijn verheugd u te informeren dat voor het onderhoud van de centrale verwarmings- en mechanische ventilatie installatie en het vervangen van verwarmingsketels een contract is afgesloten met onderhoudsbedrijf Luijten Verwarming gevestigd te Lekkerkerk.

Let wel voor storingen aan genoemde installaties dient u rechtstreeks contact op te nemen met onze storingsdienst 24/7 Service te Gouda op het telefoonnummer 0182-547060.

Voor het (eventueel) vervangen van de centrale verwarmings- en mechanische ventilatie installatie is het noodzakelijk om een inventarisatie uit te voeren van de aanwezige installatie. Luijten verwarming zal u rechtstreeks hiervoor benaderen.

Een verzoek om betaling achteraf van door u gemaakte kosten voor herstel of vervanging nemen wij NIET in behandeling. De opzichter onderhoud kan namelijk achteraf niet meer de noodzaak van herstel of vervanging vaststellen.

Schilderwerk
Ook klachten over het schilderwerk meldt u op deze manier.

Ophogen tuin
Voor het ophogen van uw tuin kunt u bij ons gratis zand en grond bestellen. Minimale afname respectievelijk 3 en 1,5 m3. Gelet wel bij een tweede afname binnen een half jaar na de eerste afname van zand of grond berekenen wij bezorgkosten, welke op dat moment van toepassing zijn.