Onderhoud

Reparaties en onderhoud

Als u een woning bij ons huurt dan kan het voorkomen dat er iets kapot gaat. Dit moet dan gerepareerd worden. In sommige gevallen is Beter Wonen verantwoordelijk voor de reparatie. In andere gevallen bent u dat.

Aanvraag reparatie:
U kunt bellen naar 0182-352876 maar als het minder dringend is, kunt u dit 24 uur per dag mailen naar onderhoud@beterwonen.info of melden via een reparatieformulier. Deze kunt u downloaden of afhalen aan de balie op ons kantoor (gelet op de openingstijden).

Het planmatig onderhoud van de woningen wordt uitgevoerd aan de hand van een meerjarenplanning. Het plaatsen van keukenblokken, renovatie van de badkamer of het vervangen van zachtboard plafonds e.d. gebeurt op verzoek van de zittende huurder of bij mutatie. Zo kan het voorkomen dat er bij één woning bij mutatie aan de ene kant weinig tot geen en aan de andere kant zeer veel groot onderhoudsuitgaven zijn. Na mutatie voldoet de woning dan wel weer aan de eisen van de huidige tijd. Bij mutatie verhogen wij de huurprijs tot 85% maximaal redelijk, dit geldt niet voor de Amerhof daar wordt 75% gehanteerd.