Inschrijving

Woningbouwvereniging “Beter Wonen” Ammerstol biedt haar woningen te huur aan via www.wonenindekrimpenerwaard.nl. Voor het inschrijven voor een woning in de Krimpenerwaard, verwijzen wij u naar de website www.wonenindekrimpenerwaard.nl. Door op 'inschrijven' te klikken, verschijnt een digitaal inschrijfformulier dat u kunt invullen en verzenden.

Inschrijven is verplicht om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe groter de kans op een woning. Nu of in de toekomst. Reageren zonder inschrijfnummer kan niet. Vanaf het moment van inschrijven bouwt u inschrijfduur op. Bij toewijzing krijgt degene met de langste inschrijfduur als eerste de beschikbare huurwoning aangeboden. In de kernen van de gemeente Krimpenerwaard gelden dezelfde spelregels (https://www.wonenindekrimpenerwaard.nl/Spelregels/)

Verlengen inschrijving

Als u ingeschreven staat als woningzoekende betaalt u 10 euro per twee jaar voor het verlengen van uw inschrijving. U hoeft op dit moment nog niets te doen. U krijgt bericht op het moment dat het tijd is om uw inschrijving te verlengen.

Waarom verlengen?
Elke twee jaar dient u uw inschrijving te verlengen. Dit is nodig om u bewust te maken van uw inschrijving, en de reden waarom u ingeschreven staat. Ook wordt gecontroleerd of uw contactgegevens (telefoon en e-mail) nog kloppen.

Waarom 10 euro per twee jaar?
De kosten voor alle werkzaamheden rondom het verlengen van de inschrijving lopen flink op. Daarom wordt een klein bedrag gevraagd.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met de woningbouwvereniging op 0182-352876) of mail via info@wonenindekrimpenerwaard.nl.